ivfpappan.se

Tacksam!

 

 

Att må bra när livet går bra är sällan svårt.

Men när man har motgång efter motgång, någon i ens närhet hastigt går bort eller orken bara tar slut så är det svårare att se det som faktiskt är bra i livet.

 

Jag och Adéle ser ofta motgångar på lite olika sätt. Adéle blir superbesviken, ledsen och nere medans jag mest försöker stänga av och tänka positivt. Inget av det är optimalt utan bäst hade varit om vi hittade något mellanting.

Samtidigt är det också därför vi kompletterar varandra så bra,. Vi lyfter varandra i motgångarna och gläds tillsammans i medgångarna.

 

Vi går alltid och lägger oss tillsammans. Dels för att jag gillar att sova men även för att vi då får en stund att prata om livet.

När det är extra tungt brukar vi alltid berätta 5 saker var vi är tacksamma för just nu.

Det får en att faktiskt tänka efter och inse att hur jävligt livet än är så finns det alltid saker som är bra.

 

Bara de faktumet att vi har en bostadsrätt , råd att resa utomlands flera gånger per år, har bra jobb att gå till osv gör att vi är extremt priviligerade. Det får man aldrig glömma, oavsett hur pissigt livet än känns. Samtidigt måste man också få må dåligt över saker som händer i livet oavsett vad vi har eller inte har.

 

Idag är jag tacksam över vilken fantastisk tjej jag har. Klok, snygg och rolig! Gladare kan ingen vara!

( ok, livet blir inte sämre av att jag åker till Barcelona om några timmar heller)

 

Ta hand om varandra, försök se de små sakerna som är bra i livet när det känns tungt. Det vänder trots allt nästa alltid till något bra!

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats