ivfpappan.se

Störst av allt är kärleken…

Förra året var minst sagt speciellt.

Vi kämpade oss igenom 7 st embryo-insättningar, vi kämpade oss igenom missfall, vi kämpade oss igenom enorm sorg när min syster gick bort, Vi kämpade oss igenom livets örfilar. Men mitt i allt elände fanns det några saker som stack ut och gav oss styrka

Syrran.

Syrran <3

 

1. Jag fann en trygghet i all sorg på jobbet, lyckades prestera extremt bra och utsågs dessutom till det prestigefyllda priset ”Årets säljare”. Utan jobbet vet jag inte riktigt om jag hade orkat ta mig igenom allt mörker.

 

2. Jag och Adéle byggde upp något otroligt starkt. Att gå igenom allt jobbigt tillsammans gjorde att vi blev ett ännu mer sammansvetsat team. Vi sörjde ihop, och sedan pushade vi varandra att komma tillbaka och göra något ännu bättre av varje situation. Att dyka bland vrak och hajar i Thailand, cykla till magiska restauranger i Köpenhamn eller segla med härliga vänner i Karlskronas skärgård var saker som gjorde att vi kunde glömma allt tråkigt en stund och faktiskt njuta av livet.

 

3. AIK tar SM-guld. Euforin var maximal och jag kommer aldrig glömma den där småregniga dagen i Kalmar. Magi!

 

4. Men störst av allt på den glada sidan förra året var ändå att mina föräldrar hittade tillbaka till varandra efter 20 år som skilda. Betänk då att Trump och Kim jong Un är bra vänner om man jämförde mina föräldrars relation de 10 första åren efter skilsmässan. De pratade över huvud taget inte med varandra. De hatade varandra. Men när min syster blev sjuk och de på riktigt var tvungna att sammarbeta igen fann de något .

Numera är de som ett par nykära fjortonåringar. Det gör mig glad att se dem tillsammans. Inte för att jag brydde mig nämnvärt att de var skilda. Men att se dem genuint lyckliga tillsammans gör mig glad. Denna helgen hyrde dom en gård utanför Oskarshamn och samlade hela familjen för  god mat och lekar. Att se farsan spela fotboll som att han vore 40 igen när han i själva verket är 73 gör mig så glad. Eller att se morsans tindrande ögon när familjen är samlad. Oslagbart!

 

 

 

 

Nu kommer snart lilleman och jag kommer göra allt i min makt för att han ska kunna komma precis så långt han själv vill i livet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Har hittat din blogg precis i detta nu, då jag ska genomgå äggplock om ca 1 mån. Och wow så berörd jag blir av det du skriver – både på glatt o sorgset.

    Fantastiskt härligt med dina föräldrar och STORT lycka till med lilleman!! 🙂

  2. AnsoAnna

    Beklagar det som hände din syster! ♡

    Vad häftigt att dina föräldrar hittade tillbaka efter så lång tid! Det måste ju vara nåt slags rekord, haha:).

stats