ivfpappan.se

Första sparken och tävling!

Så var det påsk igen…

 

 

Påsken spenderades precis som förra året i Karlskrona med min familj.

Tiden går så snabbt. Förra året åkte jag ner för att ha en sista påskmiddag med min syster som gick bort några dagar senare.

Detta året åkte jag och Adéle ner för att äta gott och träffa mina syskon, mamma och pappa som tro de eller ej hittat tillbaka till varandra och nu är ett par igen efter 20 år som skillda. Så skönt att ha alla samlade på ett ställe och slippa åka runt för att få träffa alla. Också kul att se mina föräldrar glada tillsammans.

 

Vi tänkte bo hos pappa men sen hörde en kompis av sig och frågade om han fick låna vår lägenhet i Sthlm så vi bytte och lånade hans i Karlskrona , perfekt!

 

När vi skulle sova på torsdagen låg Adéle och klappade magen i vanlig ordning. Men rätt var de var så bad hon mig lägga handen på hennes mage och trycka lätt. Och visst hade hon rätt, Små små rörelser kändes.

Jag blev så glad med hade svårt att riktigt visa det då jag var helt slut efter att ha kört bil i 6 timmar och var så trött. Det känns så häftigt att det bor en liten pojke där inne.

Ivfpappan

 

Helgen var f.ö helt magisk med underbart väder. Så härligt att jag passade på att bada i havet med min kära vän Petter.

 

På fredag går vi in i vecka 22 och mer än halva graviditeten har gått , hur häftigt är inte det!

Ni missar väl inte att jag kör en tävling på min instagram som heter ivfpappan, där ni kan vinna 2 biobiljetter. Perfekt att unna sig en kväll med sin bästis, partner eller barn ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Åh så underbart med små sparkar! <3 Själv går jag in i v 18 på onsdag och bara längtar till om någon vecka när jag/vi kan känna rörelserna 🙂

stats