ivfpappan.se

Farsdag utan barn…

 

Fars dag ivf

Igår var det återigen fars dag.

 

Det är en dag som alltid känns lite märklig när man försöker skaffa barn själv. Alla flöden  i sociala medier svämmar över med bilder på vänner som grattas av sina respektive.

 

Stressen över att vara barnlös blir på något sätt mer påtaglig. I år var ju året även jag skulle vara pappa.

Samtidigt gläds jag otroligt mycket åt min närhet. Nästan alla jag känner är extremt närvarande och fantastiska föräldrar. Det ger mig hopp om en bättre mänsklighet när barnen får en bra uppväxt.

 

Men men, nu tar vi nya tag, siktar på att få fira nästa farsdag som pappa och istället hyllar jag min farsa som är fantastisk. Vi har haft perioder i livet som varit mindre bra, men senaste åren har vi hittar något speciellt som jag är väldigt tacksam över! Kan jag bli hälften så bra pappa är jag nöjd !

 

I övrigt var jag på plats i Kalmar igår och såg AIK dansa hem SM-guldet. Just kärleken för AIK är en sak jag ärvt av pappa. Pappa är född och uppvuxen i Stockholm och har alltid tagit med oss på matcher när vi var unga, trots att vi bodde i Karlskrona. För det kommer jag vara evigt tacksam. Drömmar av guld!

 

I morgon tar jag över loppisveriges insta stories över dagen, häng med då vetja, Kontot heter loppisverige på instagram. 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats