ivfpappan.se

10 000 tack, ni är bäst!

När jag skapade denna bloggen låg jag i en sängen i en svit i Bangkok.

Då kunde jag aldrig ana vilket intresse det fanns för att läsa om IVF-resan från en killes synpunkt.

Pepp ivf

 

Första inläggen hade ca 500 läsare och jag fick säkert 50 meddelanden av personer i samma sits som berättade om deras resa, tackade för att jag tog upp ämnet eller bara kom med hejarop .

 

Nu några månader senare har jag passerat 10 000 unika läsare, vi har gästat podden Ruvarpodden, fått förfrågan om att gästblogga, fått hejarop från väldigt otippade håll och meddelandena från läsare, vänner, kollegor och random människor bara strömmar in.

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi kunnat ana hur mycket barnlöshet och vägen till ett barn kan beröra människor. Jag visste inte hur mycket energi det faktiskt kan ge i tuffa tider med allt stöd från olika håll. Men en sak är säker, IVF och barnlöshet är så mycket vanligare än de flesta tror.

 

 

Nu ska jag och Adéle åka och uppleva ”Dinner time story” på Kasai.

 

All kärlek till er och tack för alla fina meddelande och pepp!

 

IVFpqppan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats