ivfpappan.se

VI SKA FÅ EN……..

Idag var det äntligen dags för rutinultraljud där vi skulle få se lillen och även få reda på kön…

 

Redan när vi plussade bestämde vi oss för att kolla kön när och om vi får möjligheten. Inte alls för att spelar någon som helst roll utan för att både jag och Adéle är sjukt nyfikna av oss.

 

Natten till idag drömde jag att det inte var någon bebis. Att vi fick börja om från början igen. Jag var så besviken ochbfrustrerad. När jag vaknade var jag extremt lättad men har ändå känt en jobbig känsla fram tills det var dags för ultraljud.

 

Väl på plats hos Ultragyn på Odenplan fick vi vänta 30minuter extra pga förseningar. Adéle började bli nervös och jag otålig. Jag skulle dessutom ha en viktig affärslunch 1,5 timmar senare vilket ofrivilligt stressade mig trots att detta är så mycket viktigare.

Vi satte igång och på skärmen framför oss såg.vi snart vår vackra lilla skapelse. Ett tydligt huvud, två armar, en liten mage och sen benen. En liten gullig näsa, små fötter och en hand som såg ut att ge tummen upp.

Ivfpappan

 

 

-Vill ni veta kön, frågade barnmorskan och både jag och Adéle svarade -JA! på direkten. Barnmorskan flyttade ultraljudet något neråt, stannade och brast ut – Titta, här har vi både en väldigt tydligen pung och penis. ( tänkte direkt att – ja jo, han brås på sin far)

Känslan när hon sa att det var en kille kändes så magisk på något sätt. Det blev så tydligt att vi faktiskt ska bli föräldrar, Närmre tårar är nog svårt att komma. Jag var helt tagen.

Ivfpappan

Sen kollade hon på hjärtat, hjärnan, njurar och kärl, Allt såg toppen ut och jag kunde äntligen pusta ut efter nattens mardröm.

 

Stolt som en tupp kan jag nu konstatera att :

JAG SKA BLI PAPPA, OCH JAG SKA FÅ EN SON!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats