ivfpappan.se

Vi har köpt barnvagn… och nära döden i GBG

Vi har nu dansat in i vecka 25!

I fredags mådde jag piss. Kände mig febrig och tjock i halsen. Drog hem tidigt från jobbet för att få lite sömn innan jag satte mig i bilen och körde till Göteborg. Efter den obligatoriska 7-timmarskön(typ) i trafiken fram till Södertälje så kom jag iaf till slut äntligen fram till Götet . Efter lite härligt pizzahäng med min bror och min brorson så blev det sängen tidigt.

Vaknde i lördags jävligt matt men utan feber. Ett par Treo gjorde att kroppen kändes ok. Efter lite frukost begav vi oss till www.mybaby.se ute på Hisingen för att köpa barnvagn. Varför just där? Jo vi hade bestämt oss för en Emmaljunga super viking outdoor navy och just mybaby.se hade kampanjpris på den. Jag föredrar att köpa lokalt men babyproffsen på Kungsholmen kunde inte ge samma pris på den och då fick de bli så.

Ivfpappan

Dealen var att man får med åkpåse och skötväska  gratis när man köper chassi, ligg- och sittdelen för 8999kr.

Varför valde vi just Emmaljunga super viking?

Dels tyckte vi den var väldigt snygg. Jag gillar även att den är svensktillverkad , bra pris och det känns att den är byggd på kvalitet. Den kändes helt enkelt helt rätt ganska omgående.

 

Efter barnvagnsköp begav vi oss hem för att byta om. Därefter gick vi ca 1,2 mil för att hämta ut startbevis, gå runt i Göteborg och sedan till Slottskogen där starten till Göteborgsvarvet skulle gå.

Vi kom dit 10 minuter innan start så det var bara att gå direkt till vår startgrupp, nr20.

Därefter påbörjade vi något jag har svårt att fatta att vi lyckades med så här dagen efter. Redan efter 1 km och första uppförsbacken kändes senaste dagarnas sjukdom och kroppens trötthet. Jag ville lägga av typ direkt. Men jag hade turen att springa loppet tillsammans med min ena storebror Johan.

Han är en mycket märklig människa rent fysiologiskt. Han har inte tränat en gång på 10 år och har både rökt och snusat större delen av livet. Men just att springa är inget hans kropp verkar tycka är särskilt jobbigt (och jag fattar att det är lätt att dra runt på 63kg). Johan har sprungit varvet en gång tidigare och sprang då på 1 timma och 47 minuter. Detta efter att ha svept en 7.0a i starten och ytterligare en starköl efter 1.8mil.

Ivfpappan

Men när min kropp inte pallade så vägrade Johan låta mig ge upp. Istället sprang han sida vid sida med mig i mitt tempo hela Göteborgsvarvet, 2,1 mil. Utan hans pepp och stöd hade jag lagt av efter första backen.

Mitt mål när jag anmälde mig var att springa under 2 timmar. När jag blev sjuk var mitt mål att ta mig till start för att sen ta mig runt.

Vi sprang in hand i hand på tiden 2 timmar och 10 minuter. Konditionsmässigt inte alls jobbigt. Kroppsmässigt helt slut.

Ivfpappan

Höll på att kräkas av utmattning på spårvagnen hem och hur benen kändes ska jag inte ens gå in på. Men nu är det gjort , och jag är så jävla stolt över mig själv som trots att jag mådde piss sprang 2,1 mil på ren vilja. Och med ett visst stöd.

 

När jag summerar dagen konstaterar jag att jag tagit över 40 000 steg, gått och sprungit mer än 3,5 mil och att jag inte lär springa på ett tag .

Ivfpappan

Nu är jag tillbaka i Stockholm och tänker spendera kvällen med att mysa ner mig i soffan med Adéle, ”Branco” och katterna !

 

 

Ivfpappan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats