ivfpappan.se

Smärta, missfalloro och sjukhus….

Ledsen för dåligt med uppdateringar..

Alltid svårt att skriva när allt går bra vilket det verkligen gjort. Jag har nu bestämt att ha fasta dagar framöver då jag uppdaterar. Det kommer bli söndagar och onsdagar.

 

Vi är nu i vecka 24 och allt har sett bra ut, Adéle har mått bra och min oro har varit på en bra nivå.

 

Så när jag åkte till Karlstad på jobb måndag till onsdag var jag inte de minsta orolig. 

Jag ska ju bara vara borta 2 nätter och Adéle mår ju kanon…

Jag hann knappt checka in på hotellet innan Adéle ringde och jag hörde direkt att något var galet. -jag har jätteont i magen snyftade hon fram.

Jag frös till is och alla gamla tankar om missfall kom direkt.- Vafaan, allt gick ju så bra denna gången….Adéle berättade också att hon typ inte känt några sparkar på hela dagen och jag bad henne ringa gynakutem direkt.

Efter en stund ringer hon tillbaka, återigen gråtande och berättade att damen i luren sagt åt henne att ta 2 alvedon och återkomma om några timmar om de inte var bättre. När hon sedan ringde tillbaka efter 2 rimmar sa de att Adéle skulle ringa sin barnmorska nästa dag.

Dagen efter fick Adéle tag i vår barnmorska ganska omgående och som då sa att hon tyckte att hon skulle ringa till förlossningen omgående. Förlossningen kopplade sedan samtalet till specialistmödravården som tyckte att hon skulle åka in direkt.

 

Adéle åkte in och fick  först lämna ett urinprov innan hon fick träffa en superhärlig manlig barnmorska som lät Adéle lyssna på vår lille bebis hjärta. Då allt lät bra fick hon sätta sig i väntrummet i väntan på en läkare. Läkaren berättade att Adéle hade fått urinvägsinfektion och att det kan kännas som mensvärk eller molvärk. Hon såg även att Adéle fortfarande var orolig och frågade om hon ville se bebisen.

 

Där på skärmen såg hon den lille krabaten sparka för fulla muggar. Det visade sig att han vänt sig och låg så att sparkarna inte känns lika mycket.

 

När hon sedan ringde mig och berättade allt, var det som att jag kunde andas igen. Jag gick bara runt och väntade på att allt gått åt helvete som de tidigare gångerna. Men allt ser bra ut. Vår lille hjälte mår prima och verkar trivas kanon i Adéles växande mage.

Jag kan nu återigen pusta ut ett tag. Och fira gnagets fantastiska seger över djurgården idag. Ni som såg matchen på TV såg att cmore var starstrucked när de såg ivfpappan med lillebror på plats ?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janice

    Alltså du skrämmer livet ur mig!!!
    Hus va gött att allt nästan var bra… hälsa vacker flicka❤️

stats