ivfpappan.se

Resultatet av senaste insättningen…

Gravidtest

Varit tyst här ett tag.

 

Haft mycket på jobbet, varit halvkrasslig och seg senaste tiden.

Längtar extremt mycket efter solsemester just nu. Kan inte sluta tänka på lugnet vid en strand i solen med en bok i handen. Att jag dessutom har ca 5 veckor sparad semester att ta ut gör inte suget mindre. Får bli att planera en trip snart tror jag. Vart hade ni åkt om ni fick välja resmål fritt?

 

Hur går det annats med vår IVF ? 

Det var ju insättning för 2 veckor sedan. Jag har nog haft en dålig känsla sedan dess. Sist Adéle blev gravid hade hon känningar ganska omgående. Ömmande bröst och illamåendet kom efter bara en vecka.

Denna gång har hon inte känt något alls. Imorgon är det testdag men vi har redan tjuvtestat både i fredags och idag. Båda är negativa vilket innebär att det inte blir någon graviditet denna insättningen.

 

Nu har vi bara ett embryo kvar att sätta in , sedan måste vi göra ett nytt utplock. Detta gör att sommarens bröllop har diskuterats flitigt ikväll. Mer om detta kommer senare i veckan.

 

 

 

Nu tar vi nya tag och hoppas på en graviditet vid nästa insättning.

Kärlek !

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sonia

    Hej, ville bara säga att ni är så starka. Själv blev det fyra insättningar och två missfall innan det äntligen gick bra. Dock läser jag igenom eran historia och känner fortfarande hur smärtsamt resan kan vara. Det enda jag önskar er är att det till slut går vägen även för er.

stats