ivfpappan.se

Nu jävlar kör vi!

Väntan på nästa insättning som sker i början av September är precis lika lång och dryg som vanligt. Jag har rätt dåligt tålamod och vill att det bara ska bli dags. Men samtidigt är jag ganska ödmjuk inför vad som komma skall.

 

 

Jag har sedan en tid tillbaka börjat springa en del på gymmet. Mest för att få igång konditionen igen då jag är en tränings-periodare.

Om ett par år kommer jag och min kära vän Petter försöka oss på en svensk klassiker.

 

Så igår efter att ha pratat med Petter så anmälde jag mig till mitt första lopp, GÖTEBORGSVARVET i maj 2019.

2,1 mil !

 

En perfekt uppvärmning inför klassikern.

 

 

 

Nu ska här tränas.  Känner jag mig själv rätt så kommer det spenderas ett par kronor på utrustning och träningsupplägg.

 

Har ni sprungit några lopp?

Och vad är era bästa träningstips?

Vilka prylar får man inte vara utan?

 

 

 

 

Nu jävlar kör vi!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agnes Asberg

    (har ett engelskt tangentbord i skrivande stund sa saknar de sista vokalerna, ber om urakt for det.)
    Hej! Laste om dig pa Loppis hemisda. Ilskan over att bli frantagen ratten till ett barn. Kampar just nu med en liknande situation dar vi blir exkluderad pga min alder (ar under 25) trots medicinska skal. Jag och fler har startat en namninsamling om detta. Vi kommer lamna den till SKL och samtiga landsting. Det skulle betyda massor om just du som ar insatt i amnet ville hjalpa oss att sprida detta samt samla namn. Namninsamlingen finns pa foljande lank: https://www.skrivunder.com/aven_manniskor_under_25_ar_har_ratt_till_fertilitetsbehandling?utm_source=fb_share

stats