ivfpappan.se

Namnförslag och förlossningskurser…

I fredags dansade vi in i vecka 29…

 

Det har varit lite tyst från mig här. Jag går strax på semester och har haft rätt mycket på jobbet. Dels jobb i södra Sverige, samtidigt som min systerdotters student. Samtidigt som jag varit krasslig med hosta och feber till och från sedan Göteborgsvarvet . Gick till läkaren som skickade vidare mig för lungröntgen som visade lunginflammation. Livet ändå !

Men nu under antibiotikakur känner jag mig piggare och på torsdag går jag på semester.

 

Ivfpappan

Olivia min kära lilla systerdotter som trots ett omänskligt och orättvist  tufft 2018 ändå tog studenten. Din mamma hade varit så stolt!

 

I fredags gick vi som sagt in i vecka 29. Tiden går så snabbt nu. Nyss plussade vi och snart är det förlossning.

I torsdags var vi på förlossningskurs på BB Stockholm. Det var intressant och bra. Lagom långa 2 timmar med ”bra att veta inför och under förlossning”. När ska man åka in, hur startar en förlossning, hur går olika förlossningar till var några saker som gicks igenom.

Idag var vi på nästa kurs som gick igenom förlossning, amning och vad som händer tiden efter förlossningen. Även denna kursen var 2timmar och jag tyckte även den var bra. Även om mycket är självklart så är det alltid skönt att höra att alla förlossningar är olika och att det inte är konstigt att oroa sig eller känna på ett visst sätt innan men också efter förlossningen.

Ivfpappan

 

Så, hur går det med namn då?

Det är typ den frågan jag får mest just nu. Vi vet ju att det blir en liten pojke så vad ska då pojken heta?

I magen heter bäbisen Branko. Detta efter att vi i jakt på namn gick igenom olika vänförslag på Facebook. Fastnade direkt för Branko. Tyvärr måste jag meddela att det inte föll Adéle i smaken. Men ändå kul arbetsnamn under de 9 månader lilleman växer i magen.

 

Vi har enats om ett par namn vi båda gillar. Dessa kommer vi dock hålla för oss själva då vi det blir mer personligt, och vi kanske hinner ändra oss några gånger.

 

Den som väntar på något gott mina vänner <3

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats