ivfpappan.se

Insättning nummer 7, de sista embryot!

Ivfpappan

Embryot som sattes in och som börjat ta sig ur sitt skal.

 

Det har varit full rulle senaste tiden och därav lite mindre skrivande. 

 

Jag har fyllt år, Adéle har än en gång blivit faster ,jul har firats och jag har hunnit med mitt 5e och 6e julbord för året.

Min födelsedag spenderades tillsammans med nära och kära på en indisk restaurang. Så tacksam att ha så många fina i min närhet.

 

Julen var en lugn tillställning tillsammans med Adéles mamma, syster och systerdotter. Har tidigare försökt undvika att åka ”hem” till min familj under jul då jag alltid tyckt det varit för stökigt. Förra året var första gången på 6 år jag faktiskt lämnade Stockholm och åkte till familjen över jul. Detta då jag visste att det var sista julen jag fick med min syster som var obotligt sjuk. Det var också första julen på 20år min mamma och pappa firade jul tillsammans. Mer om detta i ett senare inlägg.

 

Så hur går då IVFen?!

 

Torsdagen den 20e gjordes vår 7e insättning. Vårt sista embryo i ”försök nr 1”.

Ett 6-dagars som tinades på morgonen och som redan hade börjat ta sig ur sitt skal vilket är positivt. Insättningen gick bra, och jag hann i vanlig ordning snacka om allt och inget med dr Karin. Vi har blivit lite tjenis med klinik då vi varit där så många ggr. Bl.a. berättade professor Brännström att han läst min blogg. Star strucked som vanligt men kunde behärska mig. Till er nya läsare så var Mats Brännström den första att lyckas transplantera en livmoder från mor till dotter med lyckad befruktning. Så jävla häftigt!

 

Nu håller vi tummarna att det tar sig och att vi kan få fira in nya året med en riktig jävla nyårspresent i form av en graviditet.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats