ivfpappan.se

Hjärtslag och små rörelser..

I morgon går vi in i vecka 10. 

 

Tiden går ganska fort och idag fick vi göra ett till tidigt ultraljud. Detta då det var så tidigt sist trots att vi såg hjärtljud.

 

Dagens undersökning gjordes av professor Mats Brännström som för 2 veckor sedan var med på skavlan. Han började med att  berätta att han faktiskt följer min instagram,  Ivfpappan och skojade lite om att han nu inte ville se några dåliga saker på ultraljudet och då bli uthängd på bloggen.  (Japp, jag beundrar verkligen vad han åstadkommit och blir alltid star strucked)

 

– Lika bra att dra igång direkt, sa Mats och vips låg Adéle i gynstolen för 9078077e gången. Direkt såg man fostret på skärmen och det lilla hjärtat som tickade. Man såg också hur den lilla Alien där inne rörde sig. Otroligt häftigt att man kan se allt detta på något som är mindre än 3 cm.  Gå in på min instagram IVFPAPPAN så finns en video på ultraljudet.

Ivfpappan

Allt känns lite bättre även om man fortfarande är orolig. Adéle är trött och mår illa men är i övrigt i bra form. Jag är mest nervös och försöker stötta så mycket jag kan.

 

På lördag är vår läkare Mats med i nyhetsmorgon, missa inte det!

 

 

Trevlig helg ❤️

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erica

  Hej!
  På vilken klinik finns mats? Har ni fått ”extra hjälp” av honom med något? Vi har precis gjort vår 7e insättning i Falun. Och behöver hjälp med vad som kan vara fel..

  1. ivfpappan

   Hej Erica,
   Mats finns på Stockholm ivf.
   Nej vi har inte gjort något speciellt förutom ändrat från naturlig cykel till stimulerad. Vi gjorde 5 insättningar först utan resultat i naturlig, bytte till stimulerad och då satt 2 av 3 . Men vi är nu gravida på insättning 7 så ibland tar det tid . Kämpa på ❤️

 2. Fanny

  Fina lilla bebisen ? Så glad för er skull!

  Vi gjorde också två tidiga ultraljud, första i v 6+4 och andra i v 9+3. Jag var väldigt orolig i början, och det hjälpte absolut att få se att allt var bra på ul.

  Nu har vi precis gått in i vecka 27 ☺️

stats