ivfpappan.se

Har vi en graviditet?

 

Ja det kan man ju undra, för efter inte mindre än 3 julbord på en vecka så ser iaf jag gravid ut.

 

Förra helgen bjöd mina föräldrar på julbord och Wallmans-show på Ronneby brunn. Trevligt att träffa familjen men ingen höjdarmat.

Andra julbordet gick av stapeln på mr french i Stockholm tillsammans med styrelsen i vår brf. Ett fantastiskt julbord jag verkligen kan rekommendera . Dessertbordet är att dö för!

 

Och det tredje avnjöt vi på Fjäderholmarna tillsammans med våra kära vänner Kim och Sofie. Det har blivit en tradition att vi äter julbord på ett nytt ställe varje år tillsammans. Detta var femte året på rad och det är alltid lika trevligt! Maten var helt ok, inte det bästa för året men helt klart prisvärt. Fantastisk miljö och mysigt att åka båt ut.

 

Hur går då vår IVF?

Vi gjorde ju en insättning för ca 3 veckor sedan. Jag hade väldigt tidigt på känn att det inte skulle bl något denna gången.

Adéle hade inte ont i brösten,  mådde inte illa och var inte särskilt trött. Symptom hon haft vid båda tidigare graviditeterna som slutade i missfall.

I måndags var det testdag. Vi hade redan tjuvtestat och precis som jag hade på känn var det negativt. Så denna månaden får vi glädjas åt min matbäbis istället.

Vi har ett embryo kvar sen måste vi göra nytt utplock. Men förhoppningsvis blir det en graviditet nästa insättning.

 

Eller vad tror ni?

❤️

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Tråkigt att det inte gick den här gången! Håller alla tummar och tår för att det blir bingo nästa gång.
    Tack för en bra blogg! Vi står inför vår första IVF-behandling via landstinget och det är så värdefullt att få ta del av andras berättelser 🙂

  2. Alexandra Björkman

    Det är ju bara jul 1 gång om året så ska man få in så mycket julbord det bara går så man sitter där sen 1 januari och svär över all julmat och allt gott man har ätit och man lovarsig själv att aldrig mer äta det! Men när december kommer igen tittar man på julmaten som en vän man inte har sätt på väldigt länge och allt börjar om! Glufsa och njut ?

    Jag håller alla tummar och tår jag har för att det lyckas nästa gång så ni får en ännu bättre anledning att Glufsa i er julmat!!! ??

stats