ivfpappan.se

En helg med vänner, bäbismys och skratt…

Magisk helg

När man inte har barn själv får man se till att omge sig med fina vänner. Och att fina vänner har barn gör ju saken inte sämre,

Så när det damp ner ett sms från min kära vän och hans tjej med frågan om vi ville hitta på något med dem och deras 6 månaders bäbis  i fredags så blev svaret genast JA!

-vi kommer över och så hittar vi på något i ert område skrev han. Boulebaren och lite käk i Rålis var det första vi tänkte . Sedan kom vi på att Kristineberg golfbar både serverar bra mat och har vin/öl samtidigt som man kan luckra minigolf..

Sagt och gjort så promenerade vi bort tillsammans och började med att käka och ta en öl. Pizzan rekommenderas verkligen!

Därefter lirade vi en runda minigolf på deras mycket annorlunda bana samtidigt som vi underhöll lilla loppan.

Jag började riktigt dåligt medans Adéle spelade bra. Adéle ledde ända fram till sista hålet där hon satte den på 5 slag medans jag satte den på 1 ! Således vann jag med ett slag totalt och jag var precis lika dålig vinnare som vanligt.

Därefter fick vi hem till oss och drack lite bubbel på vår uteplats och pratade om livet.  En mycket lyckad kväll!

Vår härliga uteplats

Lördag

 

På lördagen åkte jag in till kungsan för att kolla på mina forna träningskamrater tillika vänner som skulle gå matcher i thaiboxning.

Matcherna gick utomhus i en för dagen uppbyggd ring med tak då det var någon form av thaifestival.. Det var extremt varm och mycket folk.  Dagen bjöd på många bra matcher men tyvärr gick inte resultaten vägen för alla mina vänner. Någon fick en armbåge i pannan och fick sy några stygn, en annan åkte på en smäll så att han inte visste vilken rond det var. Men alla var glada och ser fram emot nya matcher framöver.

På kvällen undrade samma par som vi umgicks med dagen innan om vi ville komma över på middag. Ännu mera bäbismys!

 

Vi käkade god mat, snackade återigen om livet och såklart fick vi mysa med lilla loppan som för andra dagen i rad somnade i min famn.

 

Söndag

 

Efter en tidig runda golf i Bromma var vi bjudna hem till ett annat par vi ofta umgås med. Även dom fick en liten bäbis i februari. Fotbollsfinal och middag då en av dem fyller år stod på schemat . Efter en mycket god middag och ännu godare prinsesstårta samt biskvier samt massa bäbismys landade vi i soffan hemma för att kolla på The hands maid tail.

 

En magisk helg är till ända och nu är det bara några dagar kvar innan det  semester. Må bäst allihopa!

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats