ivfpappan.se

Barcelona och graviditet i v9…

Precis hemkommen från en magisk Barcelona-resa med några några av mina närmsta vänner. 

 

Vi drog i torsdags efter jobbet och efter ca 3 timmar landande i  ett höstigt Barcelona. Efter att ha installerat oss i lägenheten och tagit ett par öl begav vi oss något försenade till en Italiensk restaurang där vi drack lite trevligt vin och åt gott.

Efter restaurangen begav vi oss till en liten bar där en annan kompis dök upp och överraskade oss.

Dag 2 gick vi på stan, besökte takbarer, och njöt i solen. På kvällen gick vi in på en random tapas-restaurang vilket kan ha varit den sämsta middagen matmässigt någonsin. Men vad gör det när sällskapet är på topp.

Dag 3 började på ett fantastisk brunchställe nere i hamnen som hette Brunch & cake. Solen sken och maten var på topp!

 

På kvällen besökte vi tapas-restaurangen Boca Grande, och wow! Deras tonfisk-tartar, ceviche, ostar och en fantastisk skinka var några av rätterna som avnjöts tillsammans med en hel del sangria.

Tack grabbar för en magisk resa, ni är bäst!

 

Nu är jag åter hemma hos mina katter och fantastiska tjej. Adéle gick in i vecka 9 i fredags och mår fortfarande illa och är trött mest hela tiden men i de stora hela mår hon bra.

Oron finns där hela tiden men allt känns lite bättre. Nu väntar vi ett nytt tidigt ultraljud senare i veckan vilket ska bli spännande!

 

Nu blir det tidigt i säng för att ladda inför jobb i morgon och försöka ta in några av de många missade sovtimmarna i helgen.

 

❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats