ivfpappan.se

Bali och Sri Lanka.. eller?

Vi håller för fullt på att planera en resa i mars. 

Vi försöker resa så mycket som möjligt innan vi har barn, för att sedan kunna åka tillbaka till guldkornen med barn, om det nu blir några barn dvs.

Senaste 4 åren har vi åkt till Thailand varje vinter. Det har alltid varit helt underbart och verkligen avkopplande. Vi köper alltid flygstolar och bokar boende närmsta dagarna för att sedan bestämma oss lite eftersom . Älskar verkligen Koh Tao där det finns bra dykning, underbara stränder och mysiga restauranger.

 

Denna gång tänkte vi dock åka någonstans vi inte varit på innan.

Vi tänker ca 3 veckor och följande är ett krav:

– sol i massor, och såklart väldigt varmt.

– fina stränder och mysiga restauranger

– trevlig befolkning

– drömmiga boenden

– spännande utflykter

 

Just nu är vi inne på Bali, men även väldigt nyfikna på Lankawi i Malaysia. Varför inte båda?

 

 

Vad har ni för restips? 

Vart hade ni åkt?

Och vad får inte missas om vi åker till Bali och eller Lankawi?

Vart har ni era smultronställen?

kommentera med era bästa tips ❤️

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. K

  Hej! Vill också tacka för att ni delar med er av er resa. Jag och min sambo ska precis påbörja vår första IVF.

  Angående resetips tycker jag ni ska satsa på Bali. Vi var i Sri lanka för 3år sedan och blev inte sådär jätte frälst. Bali tror jag det finns mer att upptäcka. Malaysia har ert par vänner till oss varit och det verkar vara rätt krångligt att ta sig dit. Hoppas ni hittar en härligt resa! ?

 2. FruS

  Kolla bara zika!!! Vi tänkte oss inte för förra vintern och åkte till Karibien = paus i barnproducerandet i 6 månader. En lagom kul käftsmäll när man försökt i två år och bara vill att det ska ta sig!! Vårt egna misstag men ändå…. När vi insåg det två veckor innan avresa blev jag heeeeelt knäckt! Men det var en magisk resa och på sätt och vis värt det…. men ändå inte för ett år senare är vi fortfarande barnlösa.

 3. E

  Hej! Funderar bara hur ni vågar åka till områden med zika-virus om ni försöker bli gravida? Det är ju en stor risk för ett foster och då vi själv var mitt i ivf-behandlingarna så rekommenderade läkaren starkt att inte resa till sådana områden.

 4. Anna

  Hej, först tack för att ni delar med er av era IVF-upplevelser, skönt att ta del av och veta att vi är många som kämpar med detta. Angående resa vill jag tipsa om att inte åka till något av de länder som WHO avråder från pga zika-virus. Gjorde själva misstaget att åka till Thailand, när vi kom tillbaka meddelade IVF-kliniken att vi måste avvakta 6 månader för att säkerställa att ingen av oss blivit smittad. Om ni inte planerar att ta en längre paus från IVF såklart.

  Hoppas ni får en trevlig resa!

  https://wwwnc.cdc.gov/travel/page/world-map-areas-with-zika

stats