ivfpappan.se

ÄNTLIGEN GRAVIDA!

Ivf gravtest

Äntligen.. Äntligen… ÄNTLIGEN!

 

Som jag tidigare skrivit satte vi in ett embryo den 20/12. Ett fint 6-dagars embryo som redan börjat kläckas.

 

Redan efter en vecka kände Adéle syptom och fick väldigt stora bröst.  Vi tjuvtestade. Båda blev så klart glada men även väldigt medvetna om att vi varit i denna sits 2 ggr som slutat i missfall.

 

När man gör IVF och blir gravid görs alltid ett tidigt ultraljud i vecka 6-7.

Väntan från att man plussar till att se om hjärtat slår på ultraljudet några veckor senare är det värsta väntan jag upplevt någonsin.

 

Många har hört av sig om hur se går och jag har svarat en del, till andra har jag väntat med att svara.

 

Idag var vi äntligen på ultraljudet och där såg man lilla  fröet. 7mm stort och med ett liiiitet litet hjärta som slår.

 

Har man konstaterat hjärtljud sjunker risken för missfall, men vi är extremt försiktigt optimistiska. Nu jävlar är det vår tur!

 

På fredag går vi ödmjukt in i vecka 8 ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elsa

  Åh vad glad jag blir för er skull! Låter kanske konstigt men har tänkt mycket på er och magkänslan har sagt att det skulle vara pluss för er den här gången. Grattis!! Jag och min sambo påbörja vår fertilitetsutredning igår, i helgen ska jag prata med min familj som inte vet att vi har kämpat ett tag, eller ens haft planer på att försöka skaffa barn. Har tre ”super fertila” systrar varav två som fått barn under tiden jag har försökt bli gravid. Så det ska bli skönt att få lätta på hjärtat även om jag är nervös över reaktionerna. Är även livrädd för vad proverna visar, får svar om exakt en vecka! Men att ni äntligen är gravida gör att jag får lite hopp igen. Kanske det är vår tur också snart! Kram till er!

  1. ivfpappan

   Åh tack!
   Försö att inte göra så stor sak av att berätta är mitt tips. Det är världens mest naturliga sak och så manga har svårt att få till det. Det kommer gå toppen för er, hall humored uppe, ta hand om varandra och ge inte upp så kommer det gå bra!
   All kärlek till er!

 2. Gabriella Karlsson

  Jag blir så genuint glad för er skull och såklart för alla andra som också kämpar för plus på stickan. Vilken härlig nyhet! ❤ stort lycka till! Även ett tack för att ni så öppet delar er kamp. Jag tror att det hjälper väldigt många som är i samma sits. Kram från mig som snart går in i vecka 38.

 3. Julia

  Grattis och håller tummarna att allt går som det ska nu. Känner er inte och tror detta är andra gången jag är inne på bloggen. Man blir så glad för eran skull

 4. Sonia

  Stort stort grattis! Känner er inte ens men är så glada för er skull! För oss tog det fyra försök och två raka missfall men sen kom det! Kommer ihåg väntan pch sen lyckan när man äntligen kom till vecka 12! Adele du är grym!!

stats