ivfpappan.se

5 sätt att undvika höstdepression…

 

Gör som Jean-Pierre, mys extra mycket under hösten!

 

Nu är hösten här och det blir bara mörkare och kallare för varje dag som går. Jag och många andra har en tendens att gå in någon form av lindrig  höstdepression. Jag blir extra trött och vill mest bara krypa ner under täcket efter jobbet. 

 

För att må så bra som möjligt kommer här mina tips för att orka med hösten:

 

1. Passa på att laga mysig mat. Hösten är perfekt för härliga grytor och soppor som både piggar upp och gör det mysigt att äta tillsammans. Oavsett om du Lever ensam eller har familj så är det en perfekt tid att bjuda över vänner på middag.

 

2. Sätt upp mål att se fram emot. Boka en härlig resa till vintern, en solsemester till våren eller bara en miniresa över helgen med familjen. Att ha något att se fram emot ger lite extra energi i vardagen!

 

3. Gör höstmysigt  i hemmet. Passa på att rensa ut sommarkläder när vädret ute bara är regn och rusk. Möblera om, dekorera i härliga höstfärger och om du som jag har turen att ha en öppen spis, TÄND EN BRASA! 

 

4. Gå till gymmet! Nu är det en perfekt tid på året att ta tag i träningen. Vädret ute är ruggigt, mörkt och kallt. In i värmen och sätt fart på kroppen. Du mår bättre i de kropp och själ!

 

5. Käka D-vitamin. Ju mörkare det är ute, desto mer behöver vi D-vitamin! Ett säkert kort att hålla uppe energin hela hösten och vintern! 

 

 

Hur gör ni för att orka hösten?

 

Överlev hösten

En bild på årets första eld i öppna spisen i fredags.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats